Huisartsenpraktijkstadsring

Wie zijn wij

  Wie zijn wij 

Huisarts

  • Dr. C. Hauck, huisarts       

Mijn naam is Chris Hauck. Ik ben huisarts en daarnaast ook apotheker. Van origine ben ik Duits en ik heb mijn studies in Duitsland (Freiburg, Keulen)en in de Verenigde Staten (Harvard) gedaan. Daarna heb ik een tijd in ziekenhuizen in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Duitsland gewerkt. In 2007 kwam ik naar Nederland en heb aan het VU medisch Centrum in Amsterdam de huisartsopleiding afgerond. Naast mijn werk heb ik promotieonderzoek op het gebied van cardiologie gedaan.

Ik zie mijzelf als huisarts die veel aandacht heeft voor de patiënt en ervan houdt om de problemen en vragen op een zinvolle, wetenschappelijke manier in kaart te brengen en dan samen met de patiënt oplossingen te vinden.

 

Dr. C. Hauck
Dr. C. Hauck

Waarnemend huisarts  • Drs. L. van Beek werkt voor ons op donderdagmiddag en tijdens afwezigheid dr. Hauck

Drs. L. van Beek

Doktersassistentes


  • Barbara van Soest (di,woe, do ochtend, vrijdag)
  • Wendy van de Vis - Heijnsdijk (ma, di, do)          assistente@dokterhauck.nl 


Bij hen kunt u terecht voor o.a. bloed prikken, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, bloeddruk meten, urine controle, wratten aanstippen, injecties geven, uitstrijkjes en ecg's.


Barbara van Soest

Wendy van de Vis

Diabetes-/ Praktijkverpleegkundige & Praktijkmanager


  • Annejet Eerkens
        Begeleidt patiënten met o.a. hypertensie, diabetes,  COPD en stoppen met roken. 
        Ook neemt zij voor een deel de managementtaken van de praktijk op zich.


poh@dokterhauck.nl

 
Annejet Eerkens

POH-GGZ  • Yvonne Themmen, Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg: De praktijkondersteuner GGZ ondersteunt de huisarts bij de behandeling van patiënten met psychische klachten. De praktijkondersteuner GGZ inventariseert en analyseert wat er bij u speelt en bespreekt samen met u de mogelijke vervolgstappen.

Yvonne Themmen