Huisartsenpraktijkstadsring

Afspraken

Afspraken

Voor het maken van afspraken kunt u op werkdagen bellen tussen 08.00 en 11:00 uur en van 13:00 en 16:00 uur.
 
Bij het maken van de afspraak zal door de assistente worden gevraagd naar de reden van uw komst om in te schatten of u aan de gebruikelijke tijd (10 minuten) voldoende heeft, en om te bepalen op welke termijn u gezien moet worden. De assistentes hebben hiervoor een gedegen opleiding gevolgd en hebben uiteraard beroepsgeheim.
 
Indien u niet wilt of kunt zeggen waarvoor u komt, respecteren wij dat uiteraard. Geeft u dan in ieder geval wel aan of u voor één of meerdere klachten komt. Daarmee voorkomt u dat onvoldoende tijd wordt gereserveerd en u een nieuwe afspraak moet maken.

Vanaf heden kunt u via de digitale patiëntenomgeving een afspraak maken voor het spreekuur van de huisarts. Dagelijks zijn er twee web-plekken beschikbaar. U dient hiervoor eenmalig een persoonlijk account aan te maken. Via de web-agenda plant u daarna uw afspraak zelf in.

Woensdagavondspreekuur van 17.00 tot 18.20. Let op; deze afspraken kunnen alleen digitaal (dus niet telefonisch) worden gemaakt. 


!! LET OP:
Plekken in de web-agenda zijn niet bedoeld voor spoedeisende zaken en gesprekken die meer tijd in beslag nemen of meerdere hulpvragen. BVO Cervix (uitstrijkjes bevolkingsonderzoek) worden gedaan door de assistentes, ook hiervoor kunt u hen bellen om een afspraak in te plannen.
Deze afspraken kunt u via de assistente maken.