Huisartsenpraktijkstadsring

PATIËNT LOGIN

Patiënten omgeving - Dr. C. Hauck

Dit is de beveiligde digitale patiënten omgeving van de huisartsenpraktijk van dr. Hauck. In deze patiënten omgeving kunt u zelf op ieder gewenst moment een aantal zaken bij ons regelen zoals het aanvragen van herhaalrecepten, het maken van een afspraak of het versturen van een e- consult. 

Om gebruik te kunnen maken van deze dienst moet u een persoonlijk account aanmaken op deze pagina. Om de koppeling met uw medisch dossier definitief te maken vragen wij u eenmalig telefonisch contact op te nemen met de praktijk. De assistente zal uw account activeren. 

Let op: het patiëntenportaal is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact op met de praktijk. 


patientenportaal


of via:

https://huisartsenpraktijkstadsring.uwzorgonline.nl/inloggen-en-registratie/app/Uw Zorg online App

De online diensten van de huisarts zijn nu ook beschikbaar via de  Uw Zorg online app. Zo kunt u nog gemakkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren.

Zo kun je makkelijk zelf afspraken maten, herhaalrecepten aanvragen en vragen stellen (Let op: een eConsult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties, chirurgische ingreep, echo of ECG). Indien u twijfelt over de ernst van de klacht of onderzoek, neem dan altijd telefonisch contact op met de huisarts.

Ook vindt u hier alle belangrijke contactgegevens van de praktijk


De app kun je downloaden:

Zoek op: Uwzorgonline